Neler yeni

Duyuru Ipekyolu Forum Açılışına Özel Ücretsiz Tanıtım Fırsatları!

Mathilda

Yönetici
Forum Manager
Moderator
Developer
Graphic Designer
Bilgiler
1 (5).jpg

Merhaba Ipekyolu Forum ziyaretçileri ve değerli üyelerimiz,

Ipekyolu Forum açılışına özel yılbaşına kadar geçerli bir kampanya düzenliyoruz. Kampanya hakkında detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır, lütfen okumadan iletişime geçmeyiniz.

Kampanya Şartları:

# Tüm sunucu sahipleri kampanya süresi boyunca tanıtımlarını ücretsiz olarak yapabilir.
# GIF Banner, Pop-up, Sabit video alanında yer alan thumbnail gibi görsel reklam alanları için görseller özenle seçilmelidir. Forum yapısını bozan görseller kullanılmayacaktır.

Kampanya Detayları:

• GIF Banner reklam alanlarında yer alma.
  • Konularınızı her zaman görünür kılmak için sabitleme.
  • Forum içerisindeki tüm konuların üstünde ve altında görünür olan GIF Banner alanlarında yer alma.
  • Forum içerisindeki tüm konularda görünen Pop-up reklamlarda yer alma.
  • Sabit video alanında yer alma (Private Server'ınızın tanıtımına yönelik: Cinematic Video, Teaser veya Gameplay vb.).

Nasıl Katılırım?

Kampanyaya katılmak için discord adresimizde bulunan #create-ticket kanalı üzerinden ticket açarak iletişim kurmalısınız.

Kampanya 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olup, katılımlar sınırlıdır. Elinizi çabuk tutun!

Merhaba Ipekyolu Forum ziyaretçileri ve değerli üyelerimiz,

Yoğun iş temposu ile birlikte forumu geliştirme süreci içerisinde olduğumuz için tanıtım fırsatlarını 31 Aralık 2025 tarihine kadar sürdürmeye karar verdik. Discord erişim engeli sebebiyle bizlere ulaşmakta zorluk çektiğinizin farkındayız. "Private Server Tanıtım" konularınızı açmak için forumdaki Direkt Mesaj üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar..

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.