Neler yeni

Duyuru Silkroad Online Private Server Tanıtım Kuralları

Mathilda

Yönetici
Forum Manager
Moderator
Developer
Graphic Designer
Bilgiler
1 (141).png

Merhaba Ipekyolu Forum ziyaretçileri ve değerli üyelerimiz,

Forumda sunucu tanıtımı yaparken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. İlk olarak, tanıtım başlığının 120 karakteri geçmemesi gerekmektedir. Başlıkta sunucunuzun adı, açılış tarihi ve ana özellikleri (cap ve race) açık bir şekilde yer almalıdır.

Görsel kullanımına gelince, konu başına önerilen afiş adedi 20'dir. Ancak, yine de 50 adete kadar görsel ekleyebilirsiniz. Aşırı görsel kullanımı, hem forum düzenini bozabilir hem de sayfa yüklenme hızını olumsuz etkileyebilir. Bu da arama motorlarının konunuzu internet aramalarında öne çıkaramamasına neden olabilir. İşte bu yüzden önerilen konu afişi adedi 20'dir. Görsellerin kalitesi minimum 720p olmalı ve estetik bir görünüm için mutlaka ortaya hizalanmış olmalıdır.

Tanıtım içeriğiniz, hem görseller hem de metin açısından göze hitap etmeli ve dengeli olmalı, gereksiz tekrarlardan kaçınılmalı ve en önemlisi okunmaya değer olmalıdır.

Unutmayın ki İpekyolu Forum'da açılan tüm konular moderatör onayından geçmektedir. Bu, kullanıcı deneyimi açısından üyelere katkı sağlar. Moderatör ekibimiz, ilgili konuyu inisiyatif kullanarak kurallara uygun biçimde düzenleyebilir ancak bu durum ufak-tefek hatalar için geçerlidir. İlgili tanıtım konusu, bütünüyle düzensiz ve kurallara uygun değilse tekrar konu açılması istenir.

Bu kurallara uyulması, forumun düzenli ve kullanıcı dostu kalmasına katkı sağlar.

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar ücretsiz tanıtım fırsatlarını kaçırmayın!

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.